Toeschouwers

Meer dan welkom

Toeschouwers zijn meer dan welkom bij de Heineken Roeivierkamp! Op de onderstaande kaart ziet u het gebied rond de finish. Het is mogelijk om vanaf Nereus en vanaf de overkant naar de finish te kijken. Aan beide kanten zijn tribunes en diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens vindt de verkoop van de officiële merchandise op Nereus plaats.

Er zijn op zaterdag en zondag gedurende de hele dag wedstrijden te zien. De exacte starttijd per veld is te vinden in het tijdschema en via Time-Team.

Kom bij voorkeur op de fiets of het OV. Vanaf het nabijgelegen Amstelstation is het slechts 5 minuten lopen.
Er is geen parkeerterrein.

Niet in de gelegenheid om te komen?
Het hele weekend is de Livestream door de Razende Reporters te volgen via deze link.

Pers

Wat moetje weten

De Heineken Roeivierkamp is de traditionele opening van het Nederlandse roeiseizoen en vindt plaats op de Amstel midden in Amsterdam! De wedstrijd bestaat uit vier verschillende afstanden (5000, 2500, 750 en 250 meter), verdeeld over twee dagen. Dit model is gebaseerd op het allround schaatsen. Elk jaar strijden meer dan 400 ploegen (> 3800 roeiers) van nationale en internationale roeiverenigingen voor het prestigieuze Heineken blik! Onder de roeiers begeeft zich de internationale top en daarnaast weten ook studenten, veteranen en junioren elk jaar hun weg weer te vinden naar het evenement.