Indeling botenwagens | Heineken Roeivierkamp 2023 (geüpdatet op 14 maart 2023)

Hierboven vindt u de indeling voor de botenwagens voor de 51e Heineken Roeivierkamp. Voor de verenigingen van wie wij geen bericht hebben ontvangen is de indeling op basis van een schatting gemaakt. De indeling is bindend, het is niet toegestaan om op een andere plaats te gaan staan. Uw plaats is pas verzekerd, wanneer u de betreffende gastvereniging de onderstaande gegevens heeft gemaild. Het is niet mogelijk om van plaats te wisselen. 

Aan alle verenigingen wordt verzocht om aan hun gastvereniging door te geven met hoeveel boten zij komen, wanneer ze verwachten aan te komen en of zij de week na de Heineken Roeivierkamp hun materiaal willen laten liggen. Tevens het verzoek om een contact e-mailadres en een telefoonnummer door te geven. 

LET OP: De verkeerssituatie rondom RIC is (tijdelijk) gewijzigd. Kijk voor de actuele aanrijroute naar het clubgebouw op de aanrijroutepagina op de website van RIC.

Aan alle verenigingen wordt verzocht om aan hun gastvereniging door te geven met hoeveel boten zij komen en wanneer ze verwachten aan te komen. Tevens het verzoek om het e-mailadres en telefoonnummer van een contactpersoon door te geven en betreffende kentekennummer.

RIC: gebouw@ricamsterdam.nl
Willem III: matcom@willem3.nl
Skoll: gebouw@skoll.nl
Poseidon: voorzitter@rzv-poseidon.nl